Loading the player ...

Ultimata LeksaksBatteriet

sankhero.gewarges@gmail.com
Rating

 • Related Video Tags : , , , ,

  Varför inte använda Enescas uppladdningsbara, miljövänliga och lätta batteri i batteridrivna leksaker? Detta vore enormt fördelaktigt, inte minst då leksaker är en enorm konsumtionsvara som efter en viss tid kastas eller ges bort.

  13 Responses

  1. Fantastisk film! Gediget teknikkunnande!

  2. Sven Ingvarsson - 13 februari, 2014 kl. 21:24

   Wow, att inte jag kom på det där! Precis som du säger är batterier i tex. McDonalds leksaker en enorm förbrukningsvara, jag vet själv detta då jag härom dagen slängde två plastpåsar med gamla leksaker som mina söner samlat på sig. Enesca, få detta att bli en verkligen – för en bättre miljö och en bättre framtid!

   • Hej! Tack för stödet. Kul att Du kan känna igen Dig i problemet – detta tyder på att det onekligen skulle vara aktuellt med det ”Ultimata LeksaksBatteriet”, inte minst på grund av den samhällsförankring som syns via ditt inlägg. Återigen, tack!:) MVH//Team Bauer

  3. Heinrich Steiner - 13 februari, 2014 kl. 22:54

   Greetings from Germany!

   this must be one of the best nominees so far! i fell like you have a great shot at contributing to the environment with this invention.

   HS

  4. Gött!

  5. Fint editerat!

  6. Tydligt och välformulerat, bravo!

  7. Gud så genitialt! Enastående framträdande och ett mycket fint sammansatt skådespel, som både rör upp frågeställningar och känslor! Det enastående manuset + ditt mycket attraktiva utseende ( inte minst glassögonen) gör detta till en solklar vinnare!

  8. Man ser ju klart och tydligt att det är samma person som kommenterar? Titta bara på tiderna

   • Hej! Tror att du misstar tidstämplarna på Team Bauers svar på allmänhetens kommentarer för de egentliga kommentarernas tider. Att enbart en skulle kommentera är självfallet inget vi vill, och så är inte fallet! Tack (för att du aktivt kontrollerar via en icke-fungerande metod) MVH//Team Bauer

  9. Härligt att se er pojkar göra något nyttigt med er fritid för en gångs skull!

  10. Hello,that is a good post.Thanks for sharing!