Loading the player ...

Miljövänliga och böjbara-batteri

astridaelyn@hotmail.com
Rating

 • Related Video Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,

  Jag (natasha) och mina två kompisar (Gashaw & Astrid) har valt att delta i er tävling. Därför har vi kommit med en ny och förhoppningsvis revolutionerande idé om ett miljövänligt batteri som kan användas till alla laddningsbara elektroniska apparater!

  Batteriet är i form av en fyrkant där konsumenten själv väljer vilken storlek batteriet ska ha beroendes på hur mycket el personen i fråga vill förbruka. Det kan vara en liten som kan hjälpa mobilen att hålla en timme extra eller en stor som kan ladda upp din laptop när du ska resa långt men inget eluttag finns tillgängligt.

  Här är det \”knipen\” kommer in i bilden, i videon som vi visar så kniper man fast ett munstycke för att ladda vilket laddningsbart objekt som helst. Därför kan du byta munstycke beroendes på vilken apparat du vill ladda. Batteriet kan alltså återanvändas många gånger utan komplikationer! Det gör inget om man tappar bort batteriet eller bränner upp det, nytt kan köpas! Dessutom är det böjbart, vilket är väldigt skönt ifall man har den i byxfickan. Ingen oro för att den ska gå sönder, smidigt va?

  Detta är vår idé och vi hoppas att ni uppskattar vårt jobb, tack så mycket för att ni tog er tid!
  //Mvh \”Knipen\”-gruppen