Loading the player ...

Bikesaver

frans.lageras@gmail.com
Rating

 • Related Video Tags : , , , , ,

  Mitt förslag är att med hjälp av er miljövänliga nanoteknik skapa ännu bättre förutsättningar för det miljövänligaste och hälsosammaste fortskaffningsmedlet som finns i dag. Alla våras miljöhjälte cykeln!

  Att cyklar inte syns så bra från sidan är ett stort problem, jag har råkat ut för det själv, och faktorer som måste räknas in är vikt, platsbrist och design. Dessa tre faktorer gör ert nanobatteri till den perfekta lösningen på problemet. Inget annat batteri skulle få plats på ett cykelhjul och dessutom varken synas eller väga något nämnvärt.

  Att dessutom få möjlighet att kombinera cykelns skönhet med er super coola nanoteknik tycker jag personligen att är skit kul!

  2 Responses

  1. […] RT @StaffanLeijnse: Nytt bidrag till idétävling om ny miljösmart energilagring. tavling.enesca.se/video_listing/… […]

  2. Det känns som du har försökt lösa ett ickeproblem. Cykeldäck med reflexer på sidorna, antingen på gummit eller på ekrarna, finns redan. Dessutom är det nog lag på att en cykel måste ha reflexer som täcker cykelns alla sidor, så att ersätta reflexer med lampor känns invecklat.
   Annars var animationen av projektet mycket stilig.